MUSLIMANKA SE UDALA ZA BOGATOG ŠEIKA, RODILA MU SINA, PA DOŽIVELA PRAVU NOĆNU MORU: Ono što joj je uradio je JEZIVO
Muslimanka, Foto: Printscreen/Društvene mreže

OBRATITE PAŽNJU

MUSLIMANKA SE UDALA ZA BOGATOG ŠEIKA, RODILA MU SINA, PA DOŽIVELA PRAVU NOĆNU MORU: Ono što joj je uradio je JEZIVO

Na Kipru je, čini se, prvi put shvatila da njen Saed već ima ženu kada je razgovarao sa njom telefonom. Ipak, nastavila je sa njim u Dubai

Objavljeno: 07:27h

Godine 2007. Natalija Alijeva je radila kao konobarica pripravnica u hotelu u Minsku. Nije ni slutila da će joj jedan susret zauvek promeniti život. U to vreme u Belorusiji je održano takmičenje u streljaštvu, a sobe u hotelu u kome je Natalija radila iznajmila je jedna od najmoćnijih porodica Ujedinjenih Arapskih Emirata – u konkurencija.

Sa sobom je poveo celu svoju pratnju i nikada nije izašao iz sobe. Nije čak ni jeo hotelsku hranu, pripremali su je njegovi kuvari.

Nije sasvim jasno kako je šeik, naslednik jedne od najbogatijih porodica u UAE, upoznao tinejdžerku konobaricu, ali se kasnije pričalo da je naručio sveže ceđeni sok od pomorandže, koji mu je donela Natalija. Šeik je odmah bio očaran. U dva navrata je odlagao planirano putovanje na Kipar za naredni turnir. Saznao je da je Natalija Azerbejdžanskog porekla i muslimanke, a nakon što je dobio dozvolu njenog oca, oženio se samo nedelju dana nakon što je upoznao prelepu brinetu velikih očiju.

Šeik
foto: Profimedia, Ilustracija

To je priča koja je delovala kao oživljavanje bajke o Pepeljugi, počela je da puni medijske stupce dok je par putovao u Dubai, s obzirom da je šeik mrzeo letove, pa su se u luksuznom konvoju automobila i čamaca uputili kući.

„Moj život se pretvorio u bajku. Zaista ga volim i trenutno mi ništa drugo ne pada na pamet“, rekla je Natalija na Kipru kada su ih presreli novinari i dodala da „Ne želi ništa da kaže svom mužu iza leđa i da Said želi privatnost. "

Ali njena bajka je ubrzo postala noćna mora. Na Kipru je, čini se, prvi put shvatila da njen Saed već ima ženu kada je razgovarao sa njom telefonom. Ipak, nastavila je sa njim u Dubai. Natalija je počela da živi u vili sa više od 1.000 soba i skoro 300 kupatila. Dobila je i svlačionice pune dizajnerske odeće i privatnih vozača. Ispostavilo se da je to zapravo zlatni kavez.

Šeiku je rodila sina i promenila ime u Aiša al Maktum. Vremenom se njen odnos sa mužem pogoršao i urušio. Natalija nije mogla da se pomiri sa činjenicom da u zemlji u koju je došla žene nemaju pravo glasa i da su građani drugog reda. Sukobi sa šeikom doveli su do toga da se 2015. oženio trećom ženom, a stvari u porodici su postale još gore za Nataliju. Ona je, kako prenosi Net.hr, rodila i ćerku, a šeik joj je oduzeo sina da ga ne bi "kvarila" svojim mislima i mentalitetom. Iako i dalje živi u zlatnom kavezu palate, Natalija je odsečena od porodice i živi praktično sama sa ćerkom.

01:32

VOLIM VEDRINU I HRABROST VEDRANE RUDAN! Bakarec: Hrvatska nije pravedno društvo, a ona nije ANTIHRVATICA

(Espreso/Sandžaklive /Prenela PV.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.