STJUARDESA OTKRILA GENIJALNI TRIK: Evo kako da ispeglate odeću BEZ PEGLE, sve što vam treba je jedna TUŠ KABINA
Stjuardesa otkrila prelako rešenje, Foto: Printscreen / TikTok/klm

VIDEO

STJUARDESA OTKRILA GENIJALNI TRIK: Evo kako da ispeglate odeću BEZ PEGLE, sve što vam treba je jedna TUŠ KABINA

Prava stvar da "jednim udarcem ubijete dve muve"

Objavljeno:

Ukoliko često putujete, a morate održati “oštar”, profesionalni izgled, naredna priča je idealna za vas!

Stjuardesa iz kompanije KLM Royal Dutch Airlines otkriva kako da odeću učinite “svežom i bez nabora”, a nakon gužvanja u koferima.

Ona savetuje da unesete garderobu u kupatilo svoje hotelske sobe i ostavite je na radijatoru (mada je i ofinger dobra ideja).

@klm Be sure to check out the last hack if you need help with seat selections! 👶 #KLM #royaldutchairlines #travelhacks #packinghacks #flightattendant ♬ BORN FOR THIS - Foxxi

Zatim pustite vruću vodu u tuš kabini, a nakon desetak minuta para će ispraviti sve nabore! Možete iskoristiti vreme da se istuširate i tako “ubijete dve muve jednim udarcem”.

Stjuardesa otkriva da odeća može “zadržati svežinu” i nakon višečasovnog tumbanja u koferima, tako što ćete unutra ostaviti nekoliko vlažnih maramica, prenosi Daily Star.

U nastavku videa objašnjava kako da izbegnete džetleg nakon dugih putovanja, kako da osigurate prtljag i izaberete najbolja sedišta u avionu.

BONUS VIDEO:

06:04

PANIKA! PILOTI ZASPALI ZA KOMANDAMA, AVION SA 150 PUTNIKA LUTAO PO NEBU! Ignjatović: Radili su do granica izdržljivosti kao roblje

(Espreso / Telegraf / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.