OVAKO SAD IZGLEDA NATALIJA IZ "ANĐELA" KOJA JE NIKOLU KOJA PITALA ZA SE*S: Kažu da je i dalje najlepša Beograđanka
Natalija Nataša Lučanin, Foto: Printscreen/Youtbe/pedja St

pažnja

OVAKO SAD IZGLEDA NATALIJA IZ "ANĐELA" KOJA JE NIKOLU KOJA PITALA ZA SE*S: Kažu da je i dalje najlepša Beograđanka

Uz njeno ime često ide i epitet da je jedna od najlepših žena koje Beograd pamti

Objavljeno:

Natalija Nataša Lučanin važi za jednu od najlepših Beograđanki ikada, a domaćoj publici je poznata po ulogama najvećih zavodnica u srpskoj kinematografiji.

„Da li si ikad vodio ljubav na podijumu za igru?“ – rečenica koja je većini Srba dobro poznata, kao i film „Mi nismo anđeli“, gde smo je i čuli.

Znate li koja glumica izgovara ovih 10 reči?

U pitanju je jedna od najvećih lepotica devedesetih, koja se pojavila i u filmovima „Lijepe žene prolaze kroz grad“, „Lovac protiv topa“, „Telefonomanija“ i „Crni bombarder“.

Scenu u kojoj Julijana Vladić u prvom delu kultnog ostvarenja „Mi nismo anđeli“ zavodi Nikolu su mnogi prepričavali, ali jedan od najboljih opisa izašao je na stranici Gromade filmske.

„Slučajnom prolazniku možda deluje kao teška romantika, ali Evina jabuka je mačji kašalj u odnosu na podmetnutu Julijanu Vladić i na njeno zavođenje Nikole, sigurno najveće iskušenje za nekog muškarca još otkako je Helena stavila kapetana Rodžersa na test ljubavi i vernosti u romanu Južni vetar strasti Barbare Sidni, tako da ni „r“ od romantike tu nema i sve je deo opasne ženske klopke u koju nesrećnik umalo i da upadne“, napisali su.

Fatalnu zavodnicu Natalija Nataša Lučanin je igrala i u seriji „Policajac sa Petlovog brda“, u epizodi pod nazivom „Put u Ameriku“.

Tu je glumila Anđelu koja Boška (Ljubišu Samardžića) obrlati da postane njen „zaštitnik“ i ubije Riđija (Nikola Kojo), koji je počeo da joj preti „reketom“. Kako je shvatio da je njen plan da i njega ubije, Boško joj postavi zamku i na kraju Anđela završi u zatvoru.

Nakon ovih ostvarenja, 1996. je tumačila lik bolničarke u filmu „Lepa sela lepo gore“, nakon čega se povukla iz javnosti.

Beogradska zavodnica

Natalijin privatni život u izvesnoj meri ima paralelu i sa onim koji tumači ispred kamera. Rođena je u Beogradu, 16. avgusta 1965. godine, u srcu Vračara, preciznije u Krunskoj ulici, kako piše na njenom Instagram profilu.

Uz njeno ime često ide i epitet da je jedna od najlepših žena koje Beograd pamti – a ona sama danas na to dodaje „glumica, novinar, profesor, prevodilac, slobodni umetnik, 42 godine staža, šmizla i ponosna mama.“

Kada se iznenada i na vrhuncu slave povukla, Natalija nije otkrila razlog ove odluke. O ovome s dosta pričalo svojevremno, a jedan od glavnih razloga koji su svi navodili bili su zdravstveni problemi, iako to nikad nije potvrđeno.

Međutim, nakon 25 godina duge pauze, Natalija se ponovo vratila glumi 2021. kada je tumačila lik Jovanke Berić u seriji „Kolo sreće“.

Sestra Bojane Maljević je nestvarno lepa: Igrala je balet u Kanu, slikala se za Plejboj, a danas se bavi poslom koji malo ko može da radi

Natalija Nataša Lučanin se trudi da privatan život i dalje sačuva dalje od javnosti, a jedan od retkih trenutka kada smo mogli da je vidimo jeste kada je njena sestra, Duška Čavić Žozi, na svom Instagram profilu podelila fotku sa Natašom.

01:15

DA LI ZNATE PRAVO IME EVE RAS? Ovo je jedva stalo u ličnu kartu, a JEDNO OD PREZIMENA JOJ JE VAGNER! Glumica otkrila sve detalje

(Espreso/zadovoljna/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.