EVO KAKO DA POVEĆATE LIBIDO UZ POMOĆ PAR TRIKOVA: Bitna je BOJA koju imate na sebi, MIRIS KOJI NOSITE, ali i...
Intimni odnosi, Foto: Profimedia

morate znati

EVO KAKO DA POVEĆATE LIBIDO UZ POMOĆ PAR TRIKOVA: Bitna je BOJA koju imate na sebi, MIRIS KOJI NOSITE, ali i...

Rasplamsajte ljubavnu vatru pomoću nekoliko detalja i mirisa u spavaćoj sobi

Objavljeno:

Unesite novine u intimni život i rasplamsajte strast uz pomoć nekoliko detalja u spavaćoj sobi. Potrebno je samo malo novca da primenite feng šui pravila koja će podstaći vatru u vama i partneru.

Povećajte libido mirisima

Mirišljave sveće ne služe samo za stvaranje romantične atmosfere. One će povećati se**ualnu energiju ako odaberete miris vanile, sandalovine ili jasmina. Još jače dejstvo ovi mirisi imaju u obliku eteričnih ulja. Ulje jilang-jilang se posebno preporučuje jer njegov miris povećava libido. Nekoliko kapi eteričnog ulja sipajte na komadić tkanine ili vate i stavite u činijicu, pa na noćni stočić u spavaćoj sobi.

Vodite računa o mirisu, bojama, ali i o fotografijama
Vodite računa o mirisu, bojama, ali i o fotografijamafoto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Boje koje bude vatru

Pojačajte strast korišćenjem toplih boja, kao što su crvena, narandžasta, žuta, zlatna i terakota. U nekoj od ovih boja treba da budu posteljina ili prekrivač za krevet. Feng šui stručnjaci kažu da one pojačavaju libido i podstiču zbližavanje sa voljenom osobom. Izbegavajte u spavaćoj sobi hladne boje, kao što su plava i zelena, jer hlade i osećanja.

Slike za više se**ualne energije

Sve što vam je u vidokrugu utiče na vaše raspoloženje, pa i slike na zidu spavaće sobe i fotografije na noćnom stočiću. Da bi atmosfera podstakla protok se**ualne energije, ne stavljajte fotografije roditelja i dece, jer oni bude drugačija osećanja.

Ako ste u braku ili ozbiljnoj vezi, stavite romantičnu fotografiju s partnerom. Slobodni treba da okače uramljen zanimljiv print slona ili mandarinskih patki koji će po feng šuiju privući novog partnera.

BONUS VIDEO:

01:33:14

STANIJI NUDE NJIVU I TRAKTOR ZA S*KS! Starleta otkrila sve o navodnoj CENI USLUGA, spomenula i snimanje P*RNO FILMA! Šok!

(Espreso / Naj žena / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.