BOJANA MALJEVIĆ OTKRILA KAKO JE NASTALA SERIJA "OTVORENA VRATA": Evo koju je nameru imala CAKANA sa čuvenim VRATIMA
Katarina Anđelić - glavni lik iz serije "Otvorena vrata", Foto: Print Screen Youtube/Otvorena vrata

VIDEO

BOJANA MALJEVIĆ OTKRILA KAKO JE NASTALA SERIJA "OTVORENA VRATA": Evo koju je nameru imala CAKANA sa čuvenim VRATIMA

Glumica Bojana Maljević je 30 godina od prvog emitovanja otkrila kako je nastala sada već kultna serija „Otvorena vrata“.

Objavljeno:

Ona je gostujući na TV Insajder rekla da je serija rađena po narudžbini njenog oca, producenta Bojana Maljevića, i to kao reklama za vrata koja je u to vreme proizvodio.

Otvorena vrata" su pre svega kreirali Miloš Radović i tada studentkinja Biljana Srbljanović po narudžbini našeg oca koji je hteo da napravi porodičnu seriju, komediju koja za cilj ima da promoviše vrata koja je proizvodio“, ispričala je Bojana, koja je u emisiji gostovala sa svojom sestrom Anom Maljević.

Objasnila je da su to bila „one tuch lock vrata“, koja se više ne proizvode, a glavni lik Cakana (Vesna Trivalić) je u seriji bila prodavac vrata jer kao umetnica nije imala dovoljno posla.

„Iz toga je to nastalo“, navela je Maljević.

Serija „Otvorena vrata“ premijerno je emitovana 1994. i 1995. godine na Radio-televiziji Srbije. Glavne uloge tumačili su Vesna Trivalić, Sofija Jović (Milica), Milan Gutović (Dragoslav), Nikola Đuričko (Vojislav), Bojana Maljević (Ana), Zoran Cvijanović (Milorad).

Nastavak serije snimljen je 2013. godine.

BONUS VIDEO:

11:01

Ministarstvo odbrane promo film

(Espreso / N1 / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.