ONI VAŽE ZA NAJTEŽE MUŠKARCE U LJUBAVI: S njima je veza pravi ROLERKOSTER, svakoj ženi prave PAKAO OD ŽIVOTA
U pitanju su sledeća četiri znaka..., Foto: Profimedia

ASTRO

ONI VAŽE ZA NAJTEŽE MUŠKARCE U LJUBAVI: S njima je veza pravi ROLERKOSTER, svakoj ženi prave PAKAO OD ŽIVOTA

Astrologija otkriva sa kojim muškarcima je ljubavni odnos pravi izazov

Objavljeno:

Svako od nas sanja ljubav iz bajke, u kojoj se princ momentalno zaljubi i na belom konju donese večnu sreću. Ipak, u stvarnosti ne srećemo junake romana. Vremenom, maske padaju, pojavljuju se prave karakterne osobine koje često postanu i glavni razlog sukoba među partnerima. To je period koji testira svaki par.

Nije svaka osoba spremna za kompromis, pogotovo ako je predstavnik horoskopskih znakova koji slede u nastavku. Prema astrolozima, ovi muškarci znaju kako da život svojih partnerki pretvore u pravi rolerkoster - od vrhunca euforije do dubokog očaja. Evo u kojim znacima horoskopa se najčešće rađaju:

OVAN

Ovan ume da priredi pravi vatromet emocija!
Ovan ume da priredi pravi vatromet emocija! foto: Battista Agnese / Bridgeman Images / Profimedia

Ovan ume da priredi pravi vatromet emocija! Sa njim ćete doživeti nezaboravne trenutke strasti i provesti najlepše noći. Ovaj horoskopski znak često privlači pažnju harizmom i energijom, ali u nekom trenutku počinje da pokazuje tvrdoglavost, pokušavajući da nametne svoju tačku gledišta i interese.

Veoma je teško kada Ovan želi da bude istrajan u svojim uverenjima i kada ne želi da čuje vaše mišljenje. Situacije u kojima može da bude pogrešno shvaćen jesu one kada odluči da se šali. Pored toga, muškarac Ovan ne deli uvek svoja osećanja i misli, što ga čini nepredvidivim.

BIK

Bik je pravi romantičar koji svoju izabranicu obasipa istinskom pažnjom i ljubavlju. Muškarac rođen u ovom znaku je sposoban za duboka i trajna osećanja. Ipak, osvojiti srce Bika nije lak zadatak. Ako se zaljubi, obično će to trajati dugo i biće ozbiljno, a njegova izabranica bi trebalo da bude spremna na to da će njegova ljubav biti sveobuhvatna.

Bik je veran i odan partner, ali u isto vreme neverovatno ljubomoran i posesivan po prirodi. Bikovi ne vole nepromišljeno trošenje i preferiraju stabilnost. Kritika može duboko da povredi Bika. U takvim trenucima može da se povuče u sebe.

BLIZANCI

Bik je pravi romantičar koji svoju izabranicu obasipa istinskom pažnjom i ljubavlju.
Bik je pravi romantičar koji svoju izabranicu obasipa istinskom pažnjom i ljubavlju. foto: psychoshadow / Alamy / Alamy / Profimedia

U početku, veza sa muškarcem rođenim u znaku Blizanaca može da izgleda idealno. Njegova energija je neograničena, a sposobnost da pronađe izlaz iz bilo koje teške situacije je za divljenje. To ga čini izuzetno privlačnim i poželjnim. Međutim, kasnije možete da naiđete na poteškoće jer je njegov karakter veoma promenljiv.

Blizanac u jednom trenutku može da obožava svoju partnerku i obasipa je neverovatnom pažnjom, a u drugom trenutku može da se ponaša ravnodušno, kao da su mu se osećanja ohladila preko noći. Blizanci su takođe skloni flertovanju i u tome ne vide ništa loše, čak i ako su u ozbiljnoj vezi. To je njihov način na koji izbegavaju rutinu. Ljubomora ili pokušaji da se ograniči sloboda Blizanca, samo podstiče njegovo interesovanje za nove ljubavne avanture.

VODOLIJA

Vodolije su inteligentne. Ovaj horoskopski znak ceni svoju slobodu i lični prostor, pa ako težite bliskoj i otvorenoj vezi, pripremite se za poteškoće. Ako ste zaljubljeni u Vodoliju, važno je da poštujete njegovu potrebu za ličnim prostorom i pomerate njegove granice.

Čak i ako odlučite da živite zajedno, budite spremni na činjenicu da on može da insistira na odvojenim sobama. Vodolija retko deli svoja osećanja sa drugima i preferira emocionalnu distancu. Pored toga, Vodolije su poznate po nepoverenju i potrebno je da se mnogo potrudite da bi vam verovale.

BONUS VIDEO:

01:36

OVA ČETIRI ZNAKA MOGU DA ODAHNU NAKON DVE I PO GODINE Astrolog o godini Drevnog zmaja: Ušli smo u novu eru, trajaće do 2025.

(Espreso / Mondo / Prenela: I.O.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.