OVA BUGARSKA PRINCEZA IMA MIŠIĆE JAČE OD HULKOVIH, A KAD VIDE NOS TEK SE ŠOKIRAJU: Telo joj je daleko od NORMALNOG
Princeza Kalina od Bugarske, Foto: Printscreen/X/@DecentraliseP

šok

OVA BUGARSKA PRINCEZA IMA MIŠIĆE JAČE OD HULKOVIH, A KAD VIDE NOS TEK SE ŠOKIRAJU: Telo joj je daleko od NORMALNOG

Pored mišića, ono što svi odmah primetele na princezi Kalini je njen nos

Objavljeno:

Nedavno su fotke bugarske princeze obišle svet i mnogi se pitaju odakle tako drastična promena u izgledu.

Princeza Kalina od Bugarske rođena je 19. januara 1972. godine u Madridu, kao peto dete i jedina ćerka kralja Simeona II i njegove supruge Margarite. Iako se Kalina retko pojavljuje u javnosti i malo šta se zna o njenom životu, to ne menja činjenicu da joj je život dosta interesantan.

Njen otac Simeon je postao kralj Bugarske 1943. godine u jeku Drugog svetskog rata. Međutim, on je tada bio maloletan, te je kraljevsku dužnost obavljalo tročlano namesništvo, ali već naredne godine izvršen je državni udar i komunisti su preuzeli vlast. Referendumom je izglasano da narod želi da nastavi da živi u republici, pa je porodica morala da napusti Bugarsku.

Početkom šezdesetih godina prošlog veka kralj Simeon se oženio Margaritom Gomez-Asebo s kojom je dobio sinove Kardama, Kirila, Kubrata i Konstantina i ćerku Kalinu, piše ŽenaBlic.

Poznato je da je Kalina završila prestižne škole i da govori nekoliko svetskih jezika. Međutim za razliku od onoga što smo navikli kada su članovi kraljevskih porodica u pitanju, Kalina se ne drži protokola.

Kada je njen stil u pitanju, često bira neobične komade odeće i ima veoma specifičan stil, a često menja i frizure.

Takođe je poznato da Kalina ne jede ništa što je životinjskog porekla, tj. ona je veganka. A sudeći prema fotografijama na kojima se vidi da princeza ima mišićave ruke, može se zaključiti da predano vežba u teretani.

„Posvećena sam treninzima sa opterećenjem i zdravlju tela, ja sam sportistkinja“, rekla je princeza za „El Mundo“.

Pored mišića, ono što svi odmah primetele na princezi Kalini je njen nos. Iako mnogi misle da je to posledica plastičnih operacija, ipak je u pitanju nešto drugo.

Kalina je doživela naizgled lakšu povredu pri padu i polomila zube. U toku saniranja te povrede zuba stvorila se infekcija u njenoj vilici, pa je lečenje uključivalo i ozbiljnu operaciju da bi se širenje sprečilo. Upravo je sve to imalo veliki uticaj na sadašnji izgled njenog nosa.

Princeza Kalina se 26. oktobra 2002. udala za Antonija Hosea (Kitina) Munjoza i Valkarsela, poznatog španskog pomorskog navigatora i istraživača. Kalinin suprug je stariji od nje 14 godina, a iako su se venčali su rimokatoličkoj crkvi u Carskoj Bistrici, Antonio i Kalina dobili su blagoslov Pravoslavne crkve.

Oni su dobili i sina 2007. godine kog je Kalina nazvala po svom ocu Simeonu. Interesantno je da je Simeon rođen u Sofiji kao prvi član bugarske kraljevske porodice koji je rođen u Bugarskoj još od 1937. godine. Takođe, on je kršten prema pravoslavnim običajima.

17:04

PRINC FILIP I PRINCEZA DANICA EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Kraljica Elizabeta bila stidljiva! Otkrili da li će pristustvovati sahrani

(Espreso/Nova/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.