OVA GLUMICA JE ROĐENOG BRATA LJUBILA U USTA, BILI NA GRANICI INCESTA: Muža varala sa ŽENOM usledio još VEĆI SKANDAL
Anđelina Džoli, Foto: Universal Collection / Everett / Profimedia

pažnja

OVA GLUMICA JE ROĐENOG BRATA LJUBILA U USTA, BILI NA GRANICI INCESTA: Muža varala sa ŽENOM usledio još VEĆI SKANDAL

Glumicu su "povezivali" i sa članom porodice Rotšild, a njen odnos sa rođenim bratom je bio više nego skandalozan.

Objavljeno:

Anđelina Džoli ima iza sebe tri braka i više veza. Pre više godina je za OK! magazin otvoreno pričala o svojoj intimi pa je otkrila da je sa 14 godina izgubila nevinist i da je tadašnjeg momka sekla nožem kako bi se osetila bliža sa njim, on joj je uzvratio. "Zgrabila sam nož i posekla ga, i on je to uradio. Bili smo prekriveni krvlju, srce mi je lupalo", ispričala je.

Brak sa Džonijem Li Milerom

Džoli je engleskog glumca Džonija Li Milera upoznala dok je 1995. radila na filmu Hackers. Venčali su se na skromnoj ceremoniji 1996. Sklopil su građanski brak ali su se rastali godinu dana kasnije zbog previše obaveza. Podnela je 1999. zahtev za razvod braka koji je okončan iste godine.

Ostali su u dobrim odnosima, ona je godinama s ljubavlju govorila o Mileru. Godine 2003. nazvala ga je "snažnim čovekom i prijateljem". Dve godine kasnije, viđena je na večeri sa njim u Londonu. "Bilo je dosta smeha", rekao je očevidac za People i dodao: "Uživali su, bilo je to očigledno. Može se reći da su i dalje prijatelji".

Dok je bila u braku, počela romansu sa ženom

1 / 6 Foto: Profimedia

Jedna od najznačajnijih ljubavnih veza u životu Anđeline Džoli bila je romansa sa glumicom i manekenkom Dženi Šimicu. Ljubav je počela devedesetih i trajala je nekoliko godina. Anđelina Džoli i Dženi Šimicu upoznale su se na snimanju filma "Foxfire" iz 1996.

"Verovatno bih se udala za nju da nisam bila u braku. Zaljubila sam se u nju čim sam je ugledala", rekla je Anđelina 1997. za Girlfriends" pa dodala kako je Dženi mogla da joj preotme glavnu ulogu u ovom filmu jer je bila izvanredna.

U razgovoru sa Barbarom Volters 2014. Anđelina je pričala o toj vezi: "Iznenadila sam se, javili su se iznenada osećaji koje sam ranije imala prema muškarcima. Želela sam da je poljubim, da je dodirnem".

U vreme dok je trajala ta romansa, ona je bila u braku sa Džonijem Li Milerom. Dženi Šimicu je 2014. rekla "da" Mišel Hanter, koja je javnosti poznata kao modni guru, piše thelist.com.

"Endži i ja imamo bogatu istoriju. A pošto su ona i Bred u braku, zaključila sam da nema ničeg lošeg u tome da je pozovem na svoje venčanje iako sam znala da je verovatno previše zauzeta da bi došla", rekla je Dženi za "Ju-es-vikli" pa nakon svadbe poručila: "Nije da sam želela da me prati do oltara ili nešto slično, ali bilo bi super da je došla".

Dok je 1999. snimala Pushing Tin, upoznla je glumca Bilija Boba Tortona. Naredne godine pobegli su u Las Vegas, nedugo nakon što je Tornton iznenada raskinuo veridbu sa glumicom Lorom Dern.

Možda najslikovitiji trenutak braka dogodio se 2001. godine kada su uočeni kako nose bočice sa krvlju onog drugog. Ona je tetovirala ime svog tadašnjeg supruga na levoj ruci.

Godine 2002. par je objavio da će usvojiti sina Medoksa iz Kambodže, a njen otac Džon Vojt sa kojim ne razgovara godinama, podelio je srećnu vest: "Danas sam postao deda". Torton ima dvoje dece iz prethodnih veza.

Međutim, Džoli i Tornton su iste godine podneli zahtev za razvod, a ona je tražila puno starateljstvo nad dečakom. Razvod je okončan u 2003. Pamti se njegova izjava nakon što je ona počela vezu sa Bredom Pitom da se Anđelina "nikada neće smiriti". Nakon njihovog razlaza, ona je uklonila tetovažu Torntonovog imena sa ruke i na kraju ju je zamenila koordinatama rodnih mesta svoje dece i sad već bivšeg supruga Pita.

Bili je 2008. rekao da je i dalje voli. "Ona je divna osoba i jedna od mojih najbližih prijateljica".

A 2018. poručio je da bi njih dvoje verovatno i dalje bili zajdno da nije bilo njihovih "različitih stilova života". Objasnio je: "Njen stil života je globalni, a moj je agorafobičan. Postojali su drugačiji putevi u životu kojima smo želeli da idemo".

Njegov sin Heri Džejms Tornton rekao je da mu onda i dalje šalje božićne poklone svake godine. Izjavio je za Entertainment Tonight 2022. godine: "Ne razgovaram sa njom telefonom svaki dan, ali sa vremena na vreme se čujemo".

Val Kilmer: "Jedva sam čekao da je poljubim"

Val Kilmer
foto: Profimedia

Dok su radili na filmu Alexander 2014. godine, krenule su glasine da su u vezi. Nije bilo potvrde, ali je Val Kilmer priznao da se zaljubio u Anđelinu u svojim memoarima iz 2020. I'm Your Huckleberry.

"Jedva sam čekao da je poljubim... Nedavno je usvojila svoje prvo dete Medoksa, a paparci su bili opsednuti tom postmodernom Madonom, savršenom slikom nedostižne zvezdane slave i neverovatno šik majčinskog instinkta".

Kilmer je od reditelja Olivera Stouna tražio da ubaci u film neke scene iz prošlosti likova koje su tumačili on i Džoli (igrali su roditelje Aleksnadra Velikog). "Nije razumeo humor. Bilo bi lepo kada bismo imali neke uspomene da su bili zaljubljeni i srećni zajedno".

Buran brak sa Bredom Pitom i saga i dalje traje

Bred Pit
foto: Valery HACHE / AFP / Profimedia

oli je srela Breda Pita dok su radili na filmu Mr. and Mrs. Smith 2005. On je tada bio u braku sa Dženifer Aniston od koje se razveo iste godine (venčali su se 2000). Do danas je ostala priča da je "Džoli preotela Džen Pita", iako je odluka o raskidu bila i njegova.

Usvojili su troje dece i dobili troje dece. Venčali su se 2014. u Parizu. Glumica je nosila venčanicu po kojoj su njihovi mališani crtali omiljene crteže. Bajka je završena 2016. kada je ona podnela zahtev za razvod.

U međuvremenu čak petoro dece odreklo se očevog prezimena, dok bitka oko vinarije u Francuskoj koju su kupili dok su bili u braku, još traje. Anđelina je tražila puno starateljstvo nad decom što je nakon duge bitke i dobila, Pitu je ostalo pravo da posećuje decu, a po svemu sudeći danas ni ne viđa svoje ćerke i sinove.

Advokat glumice objasnio je da je odluka o razvodu doneta zbog zdravlja porodice. Anđelina je optužila bivšeg muža da je 2016. tokom leta avionom fizički napao nju i decu kao i da je nakon toga rešila da se razvede od njega.

Bred Pit je u vezi sa dizajanerkom nakita Ines de Ramon i ovako podnosi porodičan brodolom. Anđelina Džoli nakon raskida nije imala zvaničnu vezu, šuškalo se da je imala romansu sa muzičarem D' Vikendom Džemersom. Pravu buru su pokrenule i njene slike sa ovim momkom.

Kontroverzan odnos sa rođenim bratom

Glumicu su "povezivali" i sa članom porodice Rotšild, a njen odnos sa rođenim bratom je bio više nego skandalozan.

Anđelina Džoli je pokazala je malo previše ljubavi prema svom bratu Džejmsu Hejvenu na dode li Oskara 2000. godine. Osvojila je nagradu za najbolju sporednu glumicu za ulogu u "Girl" pa je izjavila: "U šoku sam i trenutno sam tako zaljubljena u svog brata. Samo me je zagrlio i rekao da me voli, i znam da je jako srećan zbog mene. I, hm, hvala ti na tome". Kasnije te večeri, fotografisana je kako ljubi brata u usta na afterpartiju Vanity Fair, što je izazvalo kontroverzu. Kasnije je za Entertainment Weekly rekla da između nje i Hejvena nije bilo ničega "više od sestrinske i bratske" ljubavi. Ipak, mnogi su govorili da je to bilo na ivici incesta.

06:00

MAJKA ZNALA ZA INCEST, IMAO HLADAN POGLED Kurir televizija u kući dečaka koji je ubio jaganjce! Otkrivena JEZIVA PORODIČNA TAJNA

(Espreso zabava/blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.