OVU ŽENU SU PROZVALI NAJVEĆOM NIMFOMANKOM A UDALA SE ADVOKATA UBICE: Bila je toliko NEZASITA da je FUDBALERA....
Kardašijani, Foto: Hulu / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

pažnja

OVU ŽENU SU PROZVALI NAJVEĆOM NIMFOMANKOM A UDALA SE ADVOKATA UBICE: Bila je toliko NEZASITA da je FUDBALERA....

Kada su se Kris i 11 godina stariji Robert Kardašijan upoznali, on je već bio uspešan advokat, a Kris ga je fascinirala jer mu je ličila na mladu Natali Vud

Objavljeno:

Uprkos zanimanju javnosti za život sestara Kardašijan-Džener, čini se da brak njihovih roditelja krije mnogo više pikantnih detalja, čak mračnih i devijantnih. Kris i Brus Džener, koji je danas zapravo žensko, i Krisin prvi muž Robert Kardašijan, bili su u žiži interesovanja i pre rijaliti programa jer ne zna se čija je priča dramatičnija.

Sve je počelo od Roberta Kardašijana. On je nasledio bogatstvo od roditelja, koji su vodili najveći biznis pakovanja mesa i suhomesnatih proizvoda u Kaliforniji. Bili su poreklom iz današnje Turske, jermenskih korena. Robert se proslavio u čuvenom slučaju Narod protiv O. J. Simpsona kad je na sudu branio poznatog sportistu optuženog da je ubio svoju bivšu ženu i njenog dečka. Jedan od najvećih krimi slučajeva u Americi ovekovečen je i u čuvenoj seriji, a Roberta je igrao Dejvid Švimer, Ros iz serije „Prijatelji“.

Kada su se Kris i 11 godina stariji Robert Kardašijan upoznali, on je već bio uspešan advokat, a Kris ga je fascinirala jer mu je ličila na mladu Natali Vud. Kris je, inače, majka od tinejdžerskih dana terala da izlazi s muškarcima, pa je ona tad bila u vezi s golferom Cezarom Sanudom.

U to vreme Robert je uživao uz Elvisovu bivšu ženu Prisilu, ali ona mu je rasplinula sve nade rečima da ne planira nov brak dok je Elvis živ, a i da ne želi da ikada bude idealna jermenska ženica i domaćica.

Kris Džener
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

On se tada sasvim okrenuo Kris, očaranoj njegovim bogatstvom. Morala je da strpi do braka jer je Robert bio štedljiv, ali odmah posle svadbe počela je da rasipa njegov novac. On je ludeo zbog toga, želeći makar nju da oblikuje u pravu domaćicu, kad već nije mogao lepu Prisilu. I dok su svi govorili da je Kris sa pobožnim Robertom samo zbog novca, par se nakon rođenja Kortni i Kim, preselio u vilu na Beverli hilsu. Postali su centar društvenih zbivanja i žurki koji se pamte i danas, a kod njih je stalno bio i Robertov najbolji prijatelj O. J. Simpson.

Problemi u braku počeli s rođenjem male Kloi, kojoj Robert navodno nije otac. Međutim, tu nije bio kraj jer je Kris mužu ubrzo jasno kazala da joj je s njim dosadno i da će ga varati, što se pojačalo nakon rođenja sina Roba.

Nezasita Kris je jednog fudbalera predstavljala kao dečka, a na sastanke je vodila i malenu Kloi, koja bi čekala u automobilu. Robert ih je čak nekoliko puta uhvatio u krevetu. Razvod je bio jedino rešenje, pa je 1991. Kris Kardašijan postala Kris Džener – za samo nekoliko meseci udala se za svog, kako je govorila, najboljeg ljubavnika, olimpijca Brusa Dženera.

Kada se Brus svpojevremno na žurkama Hjua Hefnera oblačio u žensko, niko ga nije ozbiljnos hvatao, ali on je pol zasita promenio 2015 kada se razveo od kris.

Kris Džener
foto: Profimedia

A kad su se venčali, Brus je bio toliko siromašan da je u ženinu kuću doveo i svoje roditelje. U međuvremenu su dobili Kendal i Kajli, a 2007. pokrenuli rijaliti šou „U korak s Kardašijanovima“. Za to vreme Robert je 1995. branio svog prijatelja Simpsona, što ga je izjedalo jer je, čini se, bio na pogrešnoj strani zakona.

On je 2003. preminuo od raka, a govori se da ga je pred smrt nazvala Prisila Prisli i rekla mu da ga jako voli.

Danas, nakon svega, Kris ima veliki plan: da bude na čelu SAD-a, poneta time što je isto pošlo za rukom i čoveku kao što je Donald Tramp.

01:14

STRUČNJACI TEK TREBA DA ISTRAŽE ŠTA SE DEŠAVA U MOZGU MALOLETNIKA UBICA! Psiholog: To je nov fenomen i potpuno je atipičan!

(Espreso zabava/Stil/ Žena.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.