OBAVEZNO NABAVITE OVAJ CVET: Svaki dom koji ga ima pratiće SREĆA
Biljka, Foto: ANATOLI SHUNEVICH / Alamy / Alamy / Profimedia

sjajno

OBAVEZNO NABAVITE OVAJ CVET: Svaki dom koji ga ima pratiće SREĆA

Otkrijte tajnu balansa i prosperiteta u vašem domu uz pomoć moćnog cvetnog para - orhideje i bambusa

Objavljeno:

U praksi Feng Shuija, odabir određenih cvetova može značajno uticati na energetsku ravnotežu i harmoniju u domu. Dva cveta koja se često koriste kako bi se poboljšala pozitivna energija su orhideja i bambus.

Orhideja simbolizuje lepotu, mir i eleganciju. Njeni nežni cvetovi i delikatni miris stvaraju atmosferu opuštanja i pozitivnosti. Prema Feng Shuiju, postavljanje orhideje u spavaću sobu može poboljšati kvalitet sna i uneti harmoniju u partnerske odnose. Takođe, orhideja se smatra simbolom prosperiteta i obilja, te je često postavljena u prostorije u kojima se obavljaju poslovni sastanci ili pregovori.

Orhideja
foto: Printscreen/ Youtube/ Moj svet biljaka

Bambus je još jedan važan cvetni simbol u Feng Shuiju, predstavljajući sreću, vitalnost i dugovečnost. Ovaj izdržljivi zeleni biljka simbolizuje rast i napredak, te se često koristi kako bi se privukla pozitivna energija u dom. Bambus se često drži u vazi sa vodom, što dodatno pojačava njegovu simboliku prosperiteta i obilja.

Kombinacija orhideje i bambusa stvara skladan cvetni par koji donosi harmoniju, prosperitet i sreću u dom. Postavljanjem ovih cvetova na određena mesta u kući, možete unaprediti Feng Shui energiju i stvoriti prijatan i inspirativan ambijent za život.

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NajŽena/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.