ŽENE OTKRILE KOJA GODINA BRAKA IM JE NAJTEŽA, TADA SE MNOGE I RAZVEDU: Psiholozi kažu da se ovako PREVAZILAZI KRIZA
Ilustracija, Foto: Profimedia

PAŽNJA

ŽENE OTKRILE KOJA GODINA BRAKA IM JE NAJTEŽA, TADA SE MNOGE I RAZVEDU: Psiholozi kažu da se ovako PREVAZILAZI KRIZA

Prema najnovijim istraživanjima, za 10 godina se čak i najjači odnosi „raspadaju“

Objavljeno:

Prema statističkim podacima od 5.000 ispitanika u Evropi, zaključeno je da je udatim ženama jedanaesta godina braka najteža. U to vreme na ženu pada veoma teško opterećenje.

Na kraju krajeva, moraju istovremeno da školuju decu i prate njihovo napredovanje u školi, održavaju kuću i pored toga, da rade. Kvalitet odnosa pati uglavnom zbog nedostatka vremena. Najčešće u tom peridu muškarci ne vide svoju ženu kao atraktivnu i poželjnu partnerku.

Prosečno trajanje braka u evropskim zemljama je oko 11 godina. Ali, ako prevaziđete ovu krizu posle 15 godina braka, zadovoljstvo odnosom će postepeno rasti tokom narednih 20 godina, kažu naučnici.

Brak
foto: Profimedia

Specijalisti za porodične odnose su uvereni da je u ovom teškom periodu, važno da parovi nauče da „leče“ sve, uključujući i sebe, humorom: "Budite zajedno sa radošću, mirno reagujte na krize sa partnerom, smanjite očekivanja, pa čak i ako vaša veza nije savršena, neophodno je da se fokusirate na pozitivne strane svoje voljene osobe."

Bonus video:

02:28

PRIPREMA LIGNJI NA MORNARSKI NAČIN! Kulinarski šou Majke i snajke objedinjuju znanje i dobru zabavu: Ne propustite OVAJ recept

(Espreso/NovostiMagazin/Prenosi A.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.