OVA ŽENA SE ZA PAR SEKUNDI TRANSFORMISALA IZ BABE U DEVOJKU: Podmladila se 25 godina, ovo je NAJVEĆE ČUDO ZA DANAS
Transformacija žene, Foto: Printscreen/INSTAGRAM/CYNTANNER

transformacija

OVA ŽENA SE ZA PAR SEKUNDI TRANSFORMISALA IZ BABE U DEVOJKU: Podmladila se 25 godina, ovo je NAJVEĆE ČUDO ZA DANAS

Od "starije" žene neuredne kose, postala je sređena i "mlada" devojka u kratkoj suknji i dubokim čizmama, prenosi Miror.

Objavljeno:

Umeće i malo talenta uz pomoć šminke mogu da naprave potpunu transformaciju žene, pa čak i da podmlade. Na Internetu postoje brojni primeri žena koje za tren mogu da promene svoj lični opis. Jedna od njih je i žena po imenu Sin Taner.

Ona je nedavno podelila videu u kojem se na početku pojavljuje potpuno neuredna, obično obučena. Nakon samo nekoliko sekunda snimka žena se pretvara u pravu lepoticu i izgledom nekoliko godina mlađe. Mnogi nisu mogli da veruju da je ista osoba u pitanju. Od "starije" žene neuredne kose, postala je sređena i "mlada" devojka u kratkoj suknji i dubokim čizmama, prenosi Miror.

Žena
foto: Prinstcreen/INSTAGRAM/CYNTANNER

Noseći bordo majicu bez rukava, trenerku i raščupanu kosu pre svoje transformacije, Sin se vratila našminkana, zalizane kose, s uskom majicom, mini suknjom i čizmama do kolena. Ljudi su bili zapanjeni, a video je ubrzo postao viralan s više od 7,4 miliona pregleda.

Ispod vide su osvanili komentari puni oduševljenja, sumnje i mnoge je ostavila bez teksta. Jedna je osoba napisala da je s "50 godina odjednom spala na 25". "Od bake je postala dama!", "Ostarela si unazad", bili su još neki od komentra.

01:46

OVO JE JASAN SIMPTOM NERVOZNIH CREVA! Izgled stolice je pozdan pokazatelj da li je stomak zdrav!

(Espreso/MONDO/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.