JELENA ĐOKOVIĆ DALA SRBIMA PREDLOG ZA RUČAK KOJI SERVIRA ĆERCI TARI: Za njega kaže da je SUVO ZDRAVLJE na tanjiru
Jelena Đoković, Foto: Profimedia

pažnja

JELENA ĐOKOVIĆ DALA SRBIMA PREDLOG ZA RUČAK KOJI SERVIRA ĆERCI TARI: Za njega kaže da je SUVO ZDRAVLJE na tanjiru

Jelenin Instagram vrvi od kulinarskih saveta koji poštuju sva pravila savremenog načina života i ishrane: zdravlje, kvalitet, ukus, nutritivne vrednosti.

Objavljeno:

Kako izgleda savršen ručak Jelene Đoković i njene ćerke Tare? Izgleda tako da ćete se u ova jela zaljubiti čim ih vidite na stolu, čak i ako niste pristalica vegetarijanskog režima.

- Kada vam je na raspolaganju toliko dobrih opcija, prosto ne znate šta biste prvo izabrali - kaže supruga prvog reketa planete.

Jelenin Instagram vrvi od kulinarskih saveta koji poštuju sva pravila savremenog načina života i ishrane: zdravlje, kvalitet, ukus, nutritivne vrednosti. No, to se nekako i podrazumeva kada u kući imate vrhunskog sportistu kao što je Novak Đoković i dvoje dece.

Jelena i Novak Đoković
Jelena i Novak Đokovićfoto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Za početak, predstavlja nam tartar, ali ne od mesa, već od avokada i kinoe. Sjajno se slaže sa bagel sendvičom čiji je glavni sastojak dimljeni tofu.

Glavno jelo može da bude i vegetarijanski burito sa interesantnim nadevom, pravim carstvom ukusa: asparagus, crveni pasulj, ajsberg salata, šargarepa, paradajz, slatki crveni luk, spanać, sezonsko povrće, plus mini delikates ‒ veganski majonez, za koji Jelena kaže da ga nutricionisti preporučuju i najmlađima.

Ručak Jelene Đoković
Ručak Jelene Đokovićfoto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Na kraju obroka bogatog zdravljem Jelena predlaže jedno osveženje. Voćni šejk u neodoljivo plavoj boji sa dodatkom spiruline, savršen za malu Taru.

Dakle, ako vam je ponestalo ideja za kvalitetne i energične porodične obroke, probajte Jelenine savete.

01:05

OVO JE DRUGI NAJSTROŽI POST, OVAKO GLASI ISHRANA Sveštenik za Kurir TV obrazložio: Šta raditi ako ne možete izdržati?

(Espreso/Magazin novosti/Hello/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.