OVU HRVATICU JE MUŽ TERAO DA SE SLIKA GOLA DOK JE NA METAR BIO SA LJUBAVNICAMA: Sad je otkrila kakav im je bio SE*S
Nina Morić, Foto: Profimedia

pažnja

OVU HRVATICU JE MUŽ TERAO DA SE SLIKA GOLA DOK JE NA METAR BIO SA LJUBAVNICAMA: Sad je otkrila kakav im je bio SE*S

S druge strane, pre samo nekoliko dana slavna Hrvatica se žestoko obrušila na bivšeg muža u podkastu "Gurulandia".

Objavljeno: 08:38h

Kontroverzni Italijan Fabricio Korona (50) i njegonjegova 26 godina mlađa devojka Sara Barbijeri očekuju prinovu. Koroni je ovon drugo dete, jer već ima 21-godišnjeg sina Karlosa iz prvog braka sa zagrebačkom manekenkom Ninom Morić. Podsetimo, atraktivna brineta je svetski poznata, a godinama živi i radi u Italiji i jedna je od najpoznatijih hrvatskih manekenki ikada.

Nina Morić i Fabricio već godinama imaju vrlo buran i turbulentan odnos, iako su godinama rastavljeni, a njihove svađe su uvek medijski ispraćene. Ipak, bivši supružnici su sklopili primirje, bar privremeno, a Nina je Koroninoj devojci čestitala na tome što će prvi put postati majka. "Tvoja trudnoća je čudo života", napisala je ova 47-godišnjakinja na Instagramu.

S druge strane, pre samo nekoliko dana slavna Hrvatica se žestoko obrušila na bivšeg muža u podkastu "Gurulandia".

Nina Morić
foto: Profimedia

"Nisam htela da se slikam gola za magazin "Max". Mnogo sam plakala zbog toga. Korona me je naterao na to. On je idiot, ali volim ga. On je jedan manipulator. Do određene tačke, zavisi s kim ima posla. Ali da, on me je naterao da se slikam gola za kalendar i bila sam vrlo uznemirena zbog toga", ispričala je Nina, koja se potom osvrnula i na svoj intimni život.

"Seks je za mene bio kazna, nisam uživala. Ipak, da mogu da vratim vreme ponovo bih se udala za Koronu. On je ostareli narcis, ali ipak ima dobro srce. Ima usijanu glavu, ne želi da uradi ništa što je drugačije od onoga što on želi, ali ima dobro srce. Trebalo mi je 20 godina da ga shvatim. Volim ga prijateljski", dodala je.

Nina Morić
foto: Profimedia

Nekadašnja manekenka i italijanski fotograf u braku su bili 15 godina, a njihova ljubavna priča obojena je turbulentim odnosima i žučnim svađama. Korona je Ninu prevario nekoliko puta, a između ostalog varao ju je i s argentinskom manekenkom Belen Rodrigez, kako piše "Slobodna Dalmacija". Sa Belen se ljubio ispod Nininog prozora, dok ih je ona gledala - to joj je slomilo srce. Par se konačno rastao 2013. godine.

Ipak, uprkos razvodu, strasti između njih nisu se smirile. Javno su se prepucavali na desetine puta, pre svega zbog sina Karlosa - starateljstvo je dodeljeno Fabriciju, a i sam Karlos je navodno odlučio da živi sa ocem.

Jednom prilikom je zbog njihovog turbulentnog odnosa intervenisala čak i policija. Korona je bio u kućnom pritvoru zbog raznih malverzacija s novcem, a jedne večeri nenajavljen je otišao u Ninin stan u Milanu i optužio je da mu je ukrala novac. Nina ga je, pak, optužila zbog provake u stan. Ipak, stvari su se između njih i tad ubrzo smirile, pa su zajedno pozirali za naslovnicu jednog italijanskog magazina.

Inače, atraktivna brineta se u poslednje vreme povukla iz javnosti. Otkrila je svoju novu strast - slikanje, a imala je i izložbu u Italiji.

06:48

HRVATICA HTELA DA PUNI USNE, LEKAR JOJ STAVIO ZLOGLASNI MATERIJAL?! Nijedna klinika ne sme da mi garantuje DA ĆE ISPRAVITI GREŠKU

(Espreso/blic žena/prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.