IMALA SE*S SA BIVŠIM DEČKOM PORED SVOG MUŽA, A ONDA JE SAZNALA ŠTA JOJ LJUBAVNIK RADI IZA LEĐA: Ostala je UKOPANA
Seks, Foto: Profimedia / Jacob Lund / Alamy / Alamy /

ispovest

IMALA SE*S SA BIVŠIM DEČKOM PORED SVOG MUŽA, A ONDA JE SAZNALA ŠTA JOJ LJUBAVNIK RADI IZA LEĐA: Ostala je UKOPANA

Tvrdila je da njen bivši viđa drugu ženu "svakih nekoliko meseci" i rekla je da se zbog toga oseća ljubomornom - iako i ona vodi dvostruki život.

Objavljeno:

Žena je priznala da vara muža sa prvim dečkom, ali nedavno je otkrila da nije jedina žena u životu svog tajnog ljubavnika - i sada joj to smeta

Ako varate svog partnera, da li možete stvarno da budete ljuti kada se i vaš drugi ljubavnik viđa s drugim ljudima? Žena je priznala da se nedavno ponovno povezala s muškarcem kojeg je opisala kao svoju "prvu ljubav", a iako je u braku više od 30 godina, svom je bivšem suprugu iza leđa odlazila u "retke lične posete" . Žena je rekla da više nije srećna u braku jer se oseća kao da joj je suprug više poput "dobrog brata" nego ljubavnog partnera, pa je viđanje bivšeg za nju bilo uzbudljivo i zabavno, piše Mirror.

Međutim, ona nije jedina žena u životu svog tajnog ljubavnika. Tvrdila je da njen bivši viđa drugu ženu "svakih nekoliko meseci" i rekla je da se zbog toga oseća ljubomornom - iako i ona vodi dvostruki život.

Seks, Ljubav
foto: Denys Kovtun / Alamy / Alamy / Profimedia

Objasnila je da ona i njena "prva ljubav" gaje osećanja jedno prema drugome, a stvari su postale toliko ozbiljne da je "upoznala njegovog sina", uprkos tome što njen suprug nema pojma ni o čemu. I dok je mislila da bi joj bilo u redu da njen tajni ljubavnik viđa drugu ženu, sada je shvatila da joj se zbog toga oseća loše.

"Volimo se, bila sam kod njega i upoznala njegovog sina. On je bio otvoren o drugoj ženi. Prvobitno sam mislila da ću se složiti s tim, ali otkrila sam da mi to nije u redu. Kako se bliži vreme kada će videti drugu ženu, postajem zabrinuta i ljubomorna, a on neće da je se odrekne", napisala je.

Ljudi su joj u komentarima poručili da nema načina da se oseća "zadovoljnom" dok je u tako neurednoj situaciji sa svojim vezama. Ženi je rekla da, ako želi da prevari, to treba da bude "s nekim ko vam donosi samo mir i radost", jer nevera već izaziva "stres i krivicu".

Neki su joj poručili da poradi na svom braku, jer imaju međusobno poštovanje i određenu vrstu ljubavi. Da bi trebala da svoj brak pretvori u vezu koja joj daje ono što joj treba nego da ide za muškarcem i osećanjima iz svoje prošlosti.

01:07

DAN ZALJUBLJENIH JE SVETSKA PREVARA Sveštenik Gligorije za Kurir TV: Pravi hrišćani treba da slave ljubav i večnost svakog dana

(Espreso/Najžena/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.