EVO KAKO SAVRŠENO DA ISPEČETE PILE: Caaka je u jednom ZAČINU zbog kog je HRSKAVO kao čips, a cedi se od SAFTA
Foto: YOUTUBE/SCREENSHOT/SISI JEMIMAH'S RECIPES

recept

EVO KAKO SAVRŠENO DA ISPEČETE PILE: Caaka je u jednom ZAČINU zbog kog je HRSKAVO kao čips, a cedi se od SAFTA

Ukoliko želite da savršeno ispečete pile, biće vam potrebne i namirnice poput belog luka, majčine dušice i još neki.

Objavljeno: 12:40h

Mnogi ljudi su ljubitelji piletine, ali se često pribojavaju da ga celog ispeku, misleći da neće dobro ispasti.

Uz ovaj način pripreme možete biti sigurni da nećete pogrešiti.

Sastojci:

  • maslinovo ulje
  • celo veće pile
  • veza majčine dušice
  • veći limun
  • tri čena belog luka
  • malo žalfije
  • 50 g maslaca
  • so, biber

Priprema:

Pile dobro oprati, očistiti od viška masnoće, pa prosušiti. Posoliti spolja i iznutra, te napuniti prepolovljenim limunom, celim čenovima belog luka, majčinom dušicom i žalfijom. Otopiti maslac, premazati pile, staviti na podmazan pleh, te peći u rerni na 200 stepeni oko 90 minuta.

Bonus video:

00:52

Međunarodna biciklistička trka „Trofej Beograda – Beogradski pobednik”

(Espreso/Krstarica/N.L./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.