neopisivo dobro
ZBOG OVAKVIH KREMENADLI SA PAVLAKOM ĆETE CEO DAN PROVESTI ZA STOLOM: Bukvalno vas teraju da ih napravite za RUČAK
Zapeći u rerni na 200 stepeni C da porumeni oko 15-20 min. Ukus je neopisivo dobar
Donosimo vam odličan predlog šta spremiti za ručak.
U pitanju su kremenadle sa pavlakom i obiljom začina zapečeno u rerni.
Jednostavno i jako ukusno jelo, a rezultat je mekano i sočno meso u finom umaku.
Potrebno je:
1 kg krmenadli svinjski
200 gr. kisele pavlake
50 ml. ulja
1 kašika brašna
1 kašika senfa
začin..soli..biber
4 čena belog luka
100 gr kačkavalja rendanog
Priprema:
Krmenadle izlupati posoliti i dodati malo začina namazati senfom i propržiti na ulju oko 15 min.
Pavlaku razmutiti dodati kačkavalj, brašno, izdrobljeni beli luk, biber i malo vode. Izmešati.
Krmenadle poređati u podmazanu tepsiju i preliti sa pavlakom.
Zapeći u rerni na 200 stepeni C da porumeni oko 15-20 min. Ukus je neopisivo dobar..
(Espreso/zabava)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!