EVO KAKO NAJLAKŠE DA NAPRAVITE POSNU SARMU: Za ovaj RECEPT vam ne treba puno novca
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youutube/ Moja mala kuhinja

recept

EVO KAKO NAJLAKŠE DA NAPRAVITE POSNU SARMU: Za ovaj RECEPT vam ne treba puno novca

Sarma koju ćete spremiti u toku posnih dana je bolja nego mrsna.

Objavljeno:

Kada jednom probate ovaj recept, nećete se pokajati. Čak će postati deo vašeg redovnog menija. Brzo se sprema, a ukus je neodoljiv!

Sastojci:

  • 2 crna luka
  • 1 praziluk
  • 1 šargarepa
  • 200 g pirinča
  • 100 g pečuraka
  • 400 g tunjevine
  • kiseli kupus
  • Za preliv:Post i gojaznost
  • 1 kašičica slatke paprike
  • 3 čena belog luka
  • voda
Sarma
foto: Printscreen/Youutube/ Moja mala kuhinja

Priprema:

Za početak, sitno iseckajte crni luk i praziluk, pa izdinstajte na ulju. Zatim dodajte šargarepu i seckane pečurke. Posolite.Operite pirinač i dodajte u smesu. Dodajte začine po ukusu, dodajte proceđenu tunjevinu. Listove kupusa prethodno operite, stavite nadev i urolajte. Zatim ređajte u nauljenu tepsiju i sipajte preliv od pomešanog mlevenog belog luka, vode i slatke paprike. Pecite oko 30 minuta na 200 stepeni.

Bonus video:

01:02

Kilometarske kolone vozila i kamiona na graničnom prelazu

(Espreso/Krstarica/N.L./Prenosi M.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.