OBRATITE PAŽNJU
ZAŠTO SE DODAJE PAVLAKA U MLEVENO MESO? Otkrivena dugo čuvana tajna, SRBI PALI U NEVERICU
Na kilogram mesa potrebno je samo 2 kašike pavlake
Mleveno meso se često koristiti u pripremi jela. Lako je za kombinovanje, jer se dobro slaže sa skoro svima namirnicama. Od njega možete da pravite uštipke, ćevape, pite, punjene paprike, ćufte...
Ipak, ako želite da poboljšate ukus određenom jelu sa mlevenim mesom, onda u njega treba da dodate i pavlaku.
Ovo se ne odnosi na praljvnje nadeva za paprike ili pite, ali kada meso pržite (kao što to radite za ćufte, faširane, ćevape) u smesu od mlevenog mesa obavezno dodajte i kiselu pavlaku.
Na kilogram mesa potrebno je samo 2 kašike pavlake. Ostale sastojke dodajte po želji, a začini su obavezni. Pavlaka će mleveno meso učiniti mekšim, a samim tim i svako jelo će biti sočnije.
Pre dodavanja u mleveno meso, pavlaka se može pomešati sa prezlom ako želite.
(Espreso/novosti magazin/Stvar ukusa/prenela P.V.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!