pažnja
OVO JE NAJBOLJI SRPSKI RECEPT ZA LJUTENICU: Pikantnije od ovog ne može, poješćete i više nego što MOŽETE (FOTO)
Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo
Ovog jutra donosim vam fantastični recept za ljutenicu.
Brzo jednostavno pikantno i jako ukusno jelo.
Potrebno je:
5 ljutih papričica
1 veći paradajz
50 gr sira
3 jaja
malo kačkavalja
ulje
Priprema:
Papričice oprati sveže zelene, nisu jako ljute, staviti u tigaanj i dodati malo ulja. Malo dodati soli ili suvog začina. Kad porumene sa obe strane dodati oljušten paradajz na kocke.
Posle 5-6 minuta dodati umućena jaja i na kraju rendan kačkavalj,
Poklopiti da se kačkavalj istopi.
Posuti peršunovim listom. Kako je ovo slatko kad bi znali obrisaćete tiganj
(Espreso zabava)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!