Marinada za ribu, Foto: Printscreen Youtube / My Kitchen Tanja
RECEPT
SRBI BEZ OVOGA NE POSLUŽUJTE RIBU: Marinada za kojom su svi ODLEPILI, gosti će vam POPADATI SA STOLICE
Za najbolji ukus, potrebno je da meso držite u marinadu bar sat vremena, a najbolje 2 sata pre roštiljanja.
Objavljeno:
Marinada za sve vrste mesa i ribe, koja će vas potpuno osvojiti svojim ukusom.
Potrebno je:
- 100 ml suncokretovog ulja
- 100 ml jabukovog sirćeta
- ½ kašičice soli
- sveže krupno mleveni biber
- 3-4 čena belog luka
Priprema:
U jednu posudu stavite sitno seckani beli luk, pa dodajte so i biber, kašiku ulja i sirće. Sve dobro promešajte pa dodajte u emulziju i ostatak ulja i sirćeta. Marinadom dobro protrljajte meso sa svih strana.
BONUS VIDEO:
(Espreso / Trpeza / Prenela I.O.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!