savet
STAVITE HLEB U TIGANJ KADA PRŽITE MESO I IMAĆETE NAJUKUSNIJI RUČAK: Ovu caku svaka ISKUSNA domaćica zna
Pržena hrana je kalorična i masna, ali ne postoji osoba koja će odbiti prženo meso.
Ono je definitvno najukusnije i retko kad je suvo. Najpopularnije prženo meso je pohovano, a mi vam donosimo super trik za prženje.
Zašto stavljate parče hleba u tiganj kada pržite meso?
Ako ste preterali sa uljem ili jednostavno ne želite da prženo meso bude previše masno, samo dodajte parče hleba u tiganj.
On će apsorbovati sav višak masti. Jako je bitno da hleb izvadite na vreme iz tiganja, jer će se raspasti i onda niste ništa uradili.
Hleb ne služi samo da pokupi višak masti, njega možete da stavite i u šerpu sa cveklom koja se kuva, jer sprečava širenje neprijatnog mirisa.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa/Prenosi M.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!