recept
NIKADA NISTE PROBALI SOČNIJI PILAV SA KOBASICOM: Olizaćete ŠERPU koliko je dobro, odmah pišite RECEPT
Ako ne znate šta za ručak evo ideje
Ovaj recept morate znati!
Potrebno je:
- 350 gr kobasica
- 1 praziluk
- mešano povrće sitno seckano
- 100 gr opranog pirinča
- suvi začin
- ml biber
- 1 krompir po želji
- ulje
- malo belog luka
Priprema:
U šerpu koja može ići i u rernu sipati ulje pa propržiti sečene kobasice. Dodati nasečen praziluk pa kad se malo izdinsta dodati seckano povrće koje imate.
Možete staviti iz kese smrznuto za rusku salatu, malo smrznute boranije i šaku kukuruza šećerca i po želji seckan krompir. Izdinstati malo, dodati suvi začin, ml biber, beli luk u granulama i na kraju opran pirinač.
Dodati vode da ogrezne i kuvati 5-6 minuta pa staviti u vruću rernu na 220 stepeni da se zapeče i tečnost ispari ali ostavite ga malo sočnog da ne bude sasvim suv.
Bonus video:
(Espreso/Prenosi M.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!