uuuh, nema bolje cake
KUVAR OTKRIO NAJBOLJU CAKU ZA SAVRŠENO SOČNU PILETINU: Uz ovaj sastojak uvek će biti MEKANA i savršeno ukusna
Kako biste postigli mekano i sočno pileće belo meso, prvo ga odledite ukoliko nije sveže
Pre kuvanja, stavite meso u proključalu vodu, a da biste dodatno omekšali, dodajte kašičicu limunovog soka u kipuću vodu pre nego što ubacite meso. Uz ovaj trik meso će biti kao peckano rukom profesionalnog kuvara.
Sastojci:
Pileće belo meso
Voda
Kašičica limunovog soka
Priprema:
1. Odledite pileće belo meso, ako nije sveže. 2. Stavite vodu da provri. 3. Pre nego što ubacite meso u kipuću vodu, dodajte kašičicu svežeg limunovog soka. 4. Kuvajte pileće belo meso u vodi sa limunovim sokom dok ne bude potpuno gotovo. 5. Dodajte ostale sastojke prema receptu, po želji.
BONUS VIDEO
(Espreso/24sedam/K.B./prenela T.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!