istopila se
LEPA BRENA SE KUNE U OVU DIJETU UZ KOJU JE SKINULA ČAK 17 KILOGRAMA: Topi salo brzinom svetlosti - PREPORODILA se
Starije generacije sećaju se Lepe Brene iz mlađih dana
Slatka plavušica na početku karijera izgledala je potpuno drugačije nego danas i borila se sa viškom kilograma - sa 89 spala je na 67 kilograma. Našla se i na meti kritika zbog svog izgleda i težine, a kako bi stala na put "prozivkama", muzička zvezda bivše Jugoslavije odlučila je da smrša.
Tada se odlučila za rigoroznu dijetu zahvaljujući kojoj je za šest meseci smršala 17 kilograma. Lepa Brena se i dan-danas nije odrekla svoje uspešne dijete, te i kada nabaci koji kilogram viška, ona brzo posegne za njom. O kojoj dijeti je reč?
1. dan
Doručak: Musli od zobenih pahuljica, badema i svežeg voća
Ručak: Riba na žaru i povrće kuvano na pari.
Večera: Gusta supa ili veliki tanjir s mladim sirom.
2. dan
Doručak: Salata i 2 kuvana jaja. Za salatu je potrebno: 1 kašica kupusa, pola šoljice šargarepe, pola šolje cvekle, 1 kašičica ulja. Priprema salate: nakon što pomešate sastojke prelite ih s malo ulja.
Ručak: Tanjir guste supe od povrća, 200 g ribe na žaru, salata od svežeg povrća po izboru.
Večera: Salata. Potrebno vam je: 1 šargarepa, 1 krastavac, 1 šolja crvenog kupusa, pola praziluka, 1 šolja zelene salate, rukola, mladi spanać, pola kašičice ulja, pola kašika soka od limuna, 150 g pečene piletine/konzerve tunjevine, šolja jogurta.
Priprema: Nakon što sastojke narežete, izblendajte ih i uživajte u zdravom zalogaju.
3. dan
Doručak: Omlet s brokulijem i sirom.
Ručak: Tanjir guste supe od povrća, 150 g pečenog odreska, salata od svežeg povrća.
Večera: Mediteranska salata od tune. Potrebno vam je: ¼ zelene salate, 100 g paprike, ¼ crvenog luka, ½ krastavca, ½ zelene paprike, 20 g feta sira, 20 g maslina, ½ kašičice origana, ½ konzerve tunjevine u maslinovom ulju, 15 ml limunovog soka, ½ kašike ulja, 200 ml jogurta. Priprema: Pomešajte tunu, zelenu salatu, papriku, crveni luk, krastavac i papriku. Dodajte sir i masline te jogurt. Dodatno promešajte, stavite sir, masline i zalijte limunovim sokom.
4. dan
Doručak: Omlet i salata.
Ručak: Tanjur guste supe, 200 g belog mesa na žaru, salata od svežeg povrća.
Večera: Cezar salata.
5. dan
Doručak: Mafini s paprikom, pečurkama i jajima.
Ručak: Tanjir guste supeod povrća, 200 g ribe na žaru, salata od svežeg povrća.
Večera: Sezonska vitaminska salata s mesnim kockama, piše Story.hr.
BONUS VIDEO
(Espreso/mondo/T.B./prenela T.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!