recept
EVO KAKO DA NAPRAVITE BUREK KOJI NE GOJI: Možete da ga jedete za SVAKI OBROK (RECEPT)
Evo kako se pravi burek koji ne goji
Možda zdrav burek ne zvuči tako primamljivo, ali ništa ne znate dok isti ne probate! Kažu da ne morate izbacivati iz ishrane ono što volite da jedete, ako uzimate u manjim količinama, ali nije loše ni probati nešto novo.
Zdrav burek priprema se jednostavno, samo umesto kora stavlja se kornfleks.
Sastojci
- 500 grama kornfleksa
- 1,5 l jogurta
- 400 grama sira
- ulje
- so
- susam za posipanje
- dva jaja
Priprema:
U jednu činiju pomešajte kornfleks (koji možete zameniti i ovsenim pahuljicama) i jogurt. U drugu viljuškom umutite jaja, potom dodajte oko dve do tri kašike maslinovog ulja. Sipajte sir i isitnite ga viljuškom. Kada smesu lepo sjedinite prespite u kornifleks. Smesu razlijete na papiru za pečenje. Pospite susamom po želji i malo posolite.
Peče se na 200 stepeni oko 30 minuta.
Bonus video:
(Espreso/Krstarica/D.R./Prenosi M.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!