paŽnja
DODAJTE OVU NAMIRNICU U PASULJ UMESTO POTAPANJA I VREME KUVANJA SKRATIĆETE ZA POLA: Šokiraće vas za koliko je GOTOV
U nastavku pročitajte fenomenalan trik koji će ubrzati kuvanje pasulja.
Na internetu ima pregršt recepata o kuvanju pasulja, a ako želite da to uradite kako treba, donosimo vam savet iskusnih kuvara koji ga koriste godinama.
U nastavku pročitajte fenomenalan trik koji će ubrzati kuvanje pasulja.
Dodajte kašiku sode bikarbone u vodu kada prvi put kuvate pasulj. Ostavite pasulj da se krčka najmanje 15 minuta, pa ocedite vodu i dodajte malo ulja. Dobro promešati, da se ulje rasporedi po svakom zrnu.
U pasulj dodajte hladnu vodu u odnosu 4:1 i prokuvajte. Pustite da se krčka 45-50 minuta i trebalo bi da imate potpuno kuvan pasulj.
I na kraju, ali ne i najmanje važno – vreme kuvanja zavisi pre svega od vrste i kvaliteta.
(Espreso/P.V.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!