baka zna tajnu pravog ručka
NAJSOČNIJI BIFTEK U SOSU OD POVRĆA PO BAKINOM RECEPTU: Savršenstvo na tanjiru će vas raspametiti ukusom - RECEPT
Sočno meso u sosu je fantazija za sva čula
Za prave gurmane, a i one koji to nisu, baka je spremila savršen recept za biftek u u sosu od povrća koji će vas raspametiti ukusom.
Mekano meso natopljeno savršenim notamama, obavezno probajte već danas.
Potrebno je:
500 gr junećih šnicli
2 glavice crnog luka
2 paprike sveže ili smrznute
2 šargarepe
100 ml paradajza iz flaše
1 kašičica ml paprike
1 kašičice začina za meso
malo djumbira
1 puna kašičica kukuruznog skroba
ml biber so
origano
Priprema:
Meso posoliti dodati začin za meso ml biber, malo crvele ml paprike i beli luk djumbir u prahu malo ulja izmešati i uviti.
Luk papriku i šargarepu seckati i dinstati na ulju pa dodati meso dodati malo vode Povremeno okrenuti. Pred kraj dodati i paradajz. Kuvano meso izvaditi a povrće izmiksati, Vratiti u tiganj meso.
Dodati još malo ml. biber i posoliti po želji i u činiju sipati vode 200 ml i razmutiti gustin i ubaciti i izmešati. Neka jo malo progrčka. Na kraju dodati origano seckan beli luk i peršunov list.
Uz meso ide pire krompir ili kuvani pirinač Ništa lepše niste jeli
BONUS VIDEO
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!