pažnja
AKO OVAKO DINSTATE MESO BIĆE UVEK MEKANO I SOČNO, NE POSTOJI BOLJI NAČIN: Umesto ULJA morate dodati OVAJ SASTOJAK
Kada počne da se raspada pustiti da ispari sva voda i da se malo uprži
Dinstano meso mekano toliko da se raspada.
Potrebno je:
700 g svinjskog mesa
1 puna kašika masti
po potrebi voda
1 kašika suvog biljnog začina
Priprema:
Meso iseći na kocke, staviti u dublju šerpu, naliti vodom da prelije meso dodati mast i suvi zacin. Sataviti meso da se dinsta 2 do 3 sata na laganoj temperaturi.
Kada počne da se raspada pustiti da ispari sva voda i da se malo uprži. Na kraju sam dodala malo mlevene crvene paprike. Meso poslužiti sa omiljenim prilogom, svežim ili pečenim povrćem - krompirom na primer.
Bonus video:
(Espreso/Recepti/Prenosi A.M.)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!