odlično
POSNI RECEPT EVE LONGORIJE KOJI VAM NIKADA NA PAMET NE BI PAO: Veoma je jako, pravi se od raznovrsnog povrća
Idealan recept poznate glumice za Božićni post
Jedan od recepata koji je veoma neobičan, a u kojem možete uživati tokom Božićnog posta je recept poznate glumice Eve Longorije.
Lepotica je izuzetno vešta u kuhinji, a u to se možete uveriti i u toplini svoga doma.
Hladno vreme, za razliku od leta, zahteva jaču hranu, a naš predlog je upravo ovaj čili. Pasulj, paprike, luk i začini ga čine ukusnim i zdravim, a poseban šmek mu daje sir koji se stavlja na gotovo, vruće jelo i koji se razvlači.
Uživajte sa prijateljima uz takose, ili u predivnom ručku sa porodicom.
Sastojci:
2 kašike maslinovog ulja
1 crvena paprika
1 zelena paprika
1 žuta paprika
1 veći crni luk
2-3 čena belog luka
1 kašičica kumina
1 kašičica tucane paprike
1 kašičica belog luka u prahu
1 kašičica crnog luka u prahu
1 kašičica čilija
1 konzerva belog pasulja
2 konzerve crvenog pasulja
2 konzerve seckanog pelata
tvrdi sir po želji (ako postite koristite biljni)
Priprema:
Zagrejte maslinovo ulje, pa u šerpu dodajte sitno secaknu papriku. Kada omekša dodajte seckani crni luk, posolite, pobiberite. Kada postane staklast dodajte pelat i promešajte. Kuvajte par minuta, pa začinite.
Zatim dodajte krupnije seckani beli luk i proceđeni pasulj. Promešajte i sipajte vodu. Poklopite i kuvajte dok ne provri, a onda ostavite još 10-ak minuta da se kuva. Poslužite u činiji sa rendanim biljnim sirom.
Prijatno!
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!