AKO STE PRESOLILI KISELI KUPUS, POSTOJI JEDNOSTAVAN TRIK, NE BACAJTE: Ubacite u kacu ovo povrće i gledajte čudo
Kiseli kupus, Foto: Printscreen/Youtube/Marina's kitchen

SJAJNO!

AKO STE PRESOLILI KISELI KUPUS, POSTOJI JEDNOSTAVAN TRIK, NE BACAJTE: Ubacite u kacu ovo povrće i gledajte čudo

Međutim postoji rešenje, a ono nije da bacite sav kiseli kupus

Objavljeno: 11:33h

Većina nas je ostavila kiseli kupus za zimu i onda kada je došlo vreme da se on proba shvatili ste da je presoljen i da ne možete pripremiti omiljeno zimsko jelo – sarme.

To se uglavnom dešava kada kiseli kupus pripremate prvi ili drugi put. Vremenom i vežbanjem učite da pogodite prave proporcije.

Međutim postoji rešenje, a ono nije da bacite sav kiseli kupus. Priroda se pobrinula i za to, postoji povrće koje apsorbuje puno soli. To su, na primer, šargarepa i zeleni paradajz.

Da biste popravili preslani kiseli kupus, potrebno vam je oko 1,5-2 kg šargarepe i zelenog paradajza. Izbušite ih viljuškom i dodajte u kupus. Tako će upiti višak soli.

Ali ako je vaš kiseli kupus i dalje preslan, svaku glavicu kupusa morate na kratko potopiti u ključalu vodu.

Bonus video

02:32

KUPUS NIKAD SKUPLJI! Cena duplo veća! Velike suše dovele do REKORDNIH CIFARA

(Espreso/krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.