predoBAR JE
NIKAD BRŽA CAKA SA KUVANJE KUKURUZA: Za samo 10 minuta biće spreman za degustiranje - evo kako da skratite vreme
Kuvani kukuruz je mnogima omiljena namirnica, kako leti, tako i zimi
Sadrži ugljene hidrate, magnezijum, folnu kiselinu, proteine i mnoge druge hranljive materije, a sada je idealno vreme da ga konzumirate. Kuvani kukuruz je nešto bez čega leto ne može da prođe.
Mnogi se ne usuđuju da ga kuvaju kod kuće, jer smatraju da je potrebno previše vremena. Ipak, postoji jedan trik koji može značajno da skrati vreme, a dobićete savršeno kuvan i ukusan kukuruz.
Prvo podelite klip na dve polovine, poređajte u šerpu, a zatim prelijte vodom. Kada voda provri, sipajte jednu čašu svežeg mleka i dodajte jedan komad putera.
Pustite da sve provri 10 minuta, a zatim sklonite sa ringle. Na kraju posolite po ukusu i uživajte u kukuruzu.
BONUS VIDEO
(Espreso/najzena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!