recept
ARAPSKA SALATA ODLIČNA KAO PRILOG UZ MESO: Aromatičan i psvežavajući ukus PUN VITAMINA
Arapaska salata je osvežavajuća, zdrava i odlična kao prilog uz meso
Svaki ručak ukusniji je uz prilog. Arapaska salata zdrava je i osvežavajuća, a možete je jesti za užinu ili laganu večeru. U recept idu i crne masline,luk, šargarepa i zelena rimska salata. Ukoliko je ne možete naći, možete koristiti i običnu zelenu salatu. Ukus salate dodatno poboljšava kukuruz šećerac.
Sastojci:
2 krastavca
2 paradajza
1 glavica crnog luka
1 struk zelene rimske salate
1/2 šargarepe
1/2 šolje kukuruza šećerca
1/2 šolje crne masline
1 kašičica bibera
2 limuna
2 kašike maslinovog ulja
1 kašičica soli
Recept za arapsku salatu:
Iseckajte krastavac, paradajz i crni luk. Zelenu salatu operite i iseckajte. Šargarepu izrendajte na duža rezanca, a masline iseckajte na tanke kolutiće. Sve sastojke za salatu zajedno sa kukuruzom šećercem stavite u veću posudu jedne do drugih i prelijte ih isceđenim limunom. Dodajte so u salatu, biber, maslinovo ulje, pa sjedinite sve sastojke. Preporučujemo i obrok salatu sa toretelinama i povrćem.
Majke i snajke
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!