Čokolada, Foto: Jaroslav Kvíz / Ifood SM / Profimedia
ovo nam je trebalo
SAVRŠENA CAKA ZA TOPLJENJE ČOKOLADE BEZ PRLJANJA POSUĐA: Ovo znaju samo najiskusnije domaćice - spasiće vas pranja
Čokolada je jedna od glavnih sastojaka svih poslastica u ovoj sezoni slava
Objavljeno:
13:46h
Međutim, topljenje čokolade ume da bude veoma nezgodno. Ona lako zagori, dodavanje vode i mleka može previše da je razredi, a nekad čak i potpuno izgubi svoj prepoznatljiv miris.
Jedna korisnica TikToka, pokazala je sjajan trik za topljenje čokolade, za koji ćete se sigurno pitati kako vam ranije nije pao na pamet.
Sve što treba da uradite je da napunite posudu sa vodom i da je prokuvate. Kad voda baci ključ, spustite upakovanu čokoladu u vodu.
Bonus video
(Espreso/krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!