kakav ukus!
TAJNA RECEPTURA ZA NAJUKUSNIJI RIBLJI PAPRIKAŠ: Naši stari su ga samo ovako pravili - ručak iz šerpe za vreme posta
Bilo da postite ili ste samo ljubitelj ribe, ovo je idealno jelo za vas
Šta ćete lepše od ukusnog i posnog ribljeg paprikaša u sezoni slava...donosimo vam jedan takav recept, za jednostavnu pripremu i fantastičan ukus.
Usput, pogledajte i recept profesionalca za domaću riblju čorbu.
Sastojci
- 500 g isečenog crnog luka,
- 2 kg krupne ribe
- so, biber
- list lovora
- aleva paprika
- sok od paradajza
- kašika brašna
- sok od 1 limuna
Način pripreme
U šerpu staviti luk i sve pobrojane sastojke osim ribe. Sve naliti paradajz sokom i kuvati.
Kad je luk kuvan, spustiti ribu i kuvati još jedan sat. Ako je sok suviše gust, dodati malo vode ili paradajza.
Pred kraj dodati kašiku brašna razmućenu u hladnoj vodi, posopiti i zaljutiti po ukusu.
Služiti uz obaren krompir ili pirinač.
Bonus video
(Espreso/krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!