CAKA VRHUNSKOG KUVARA ZA POHOVANU RIBU BEZ BRAŠNA: Samo ovako će biti HRSKAVA i neće upiti ulje - kao u RESTORANU
Riba, Foto: Printscreen/Youtube/Cooking With Claudy

PROBAJTE

CAKA VRHUNSKOG KUVARA ZA POHOVANU RIBU BEZ BRAŠNA: Samo ovako će biti HRSKAVA i neće upiti ulje - kao u RESTORANU

Riba nije komplikovana za pripremu i ne treba puno vremena, ali ipak postoje trikovi koji mogu da je učine još boljom

Objavljeno:

Riba nije komplikovana za pripremu i ne treba puno vremena, ali ipak postoje trikovi koji mogu da je učine još boljom. Bez obzira što je masna, ljudi najviše vole pohovanu ribu, pa u nastavku teksta pročitajte kako da je napravite da bude savršeno hrskava i da ne upije puno ulja.

U pitanju je sastojak kojim ćete zameniti brašno, a koji većina ima u svojoj kuhinji – gustin.

Gustin ili kukuruzni skrob napraviće zaštitni omotač oko ribe, ona će biti hrskava, a neće imati mogućnost da upije previše ulja i bude masna. Ovaj trik možete da koristite i za prženje svih vrsta mesa.

Riba
foto: Printscreen/Youtube/ivanalalicki

Sastojci:

  • 800 g fileta ribe
  • 200 gr gustina
Pržena riba
Pržena ribafoto: RINA

Priprema:

U posudi pomešajte gustin, so, biber, beli luk, slatku paprike i još neki začin ako želite. Uvaljajte ribu po izboru i pržite u dobro zagrejanom ulju. Bitno da je da bude veća količina ulja kako bi riba „plivala“ u istom.

BONUS VIDEO:EVO KAKO PREPOZNATI NAJSLAĐU LUBENICU! Uzgajivač otkrio genijalan trik koji malo ko zna SA OVIM METODAMA NIKADA NEĆETE POGREŠITI

01:25

EVO KAKO PREPOZNATI NAJSLAĐU LUBENICU! Uzgajivač otkrio genijalan trik koji malo ko zna SA OVIM METODAMA NIKADA NEĆETE POGREŠITI

(Espreso/krstarica/stvarukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.