ideja za ručak
SAMO OVAKO SE SPREMAJU SOČNE SVINJSKE ŠNICLE: 3 kašičice OVOG SASTOJKA menjaju UKUS, ne postoje BOLJE
Svinjske snišne će biti sočne samo ako im dodate tri kašičice kokosovog ulja
Da bi uživali u šniclama koje jedemo važno je da one budu sočne.
Ovaj recept će vam pomoći da tako i ispadnu.
Svako parče mesa će vam se topiti u ustima.
Potrebni sastojci:
za 2 osobe
1 kg svinjskih leđa bez kosti
Jedna ipo kašičica himalajske soli
Pola kašičice mlevenog bibera
3 kašičice kokosovog ulja
100 ml vode
Priprema
1.
Svinjska leđa iseći na šnicle, odstraniti višak masnoće, meso izlupati, posoliti i staviti biber
Rernu zagrejati na 200°.
2.
U posudu za pečenje dodati ulje, vodu i meso.
Poklopiti posudu i peći na 200° oko 40-50 minuta.
Bonus video:
(Espreso/Coolinarika.com)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!