OVAJ DORUČAK JE AJNŠTAJN JEO SVAKO JUTRO DECENIJAMA: Tvrdio je da od njega BOLJE PAMTI, drugo nije HTEO PROBATI
Albert Ajnštajn, Foto: Profimedia

paŽnja

OVAJ DORUČAK JE AJNŠTAJN JEO SVAKO JUTRO DECENIJAMA: Tvrdio je da od njega BOLJE PAMTI, drugo nije HTEO PROBATI

Valdov je istakao i da je Ajnštajn voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.

Objavljeno:

Poslednjih godina isplivala je istina o tome šta je nobelovac i „otac” teorije relativnosti Albert Ajnštajna voleo doručkovati.

U nastavku vam je otkrivamo.

Naime, Ajnštajn je doručkovao pržena jaja i svako jutro pio kafu bez kofeina.

Valdov je istakao i da je voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.

Omiljeni doručak poznatog fizičara bila su jaja, ali zaslađena medom, a evo kako se pripremaju:

Valdov je istakao i da je Ajnštajn voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.Ajnštajn je voleo da ih jede sa sveže pečenim pecivima. Pio je samo kafu bez kofeina i crni čaj. A ovaj strastveni pušač je voleo punč od celera.

Mrzeo je englesku kuhinju

Albert Ajnštajn
foto: Profimedia

Ajnštajn je posetio Englesku 1933. godine, ali nije bio impresioniran tamošnjom kuhinjom. Nazvao ju je „odvratnom“.

„Sve kuvaju u ovčijem loju“, žalio se kasnije.

Međutim, obožavao je jagode, a jeo bi ih uglavnom sa šlagom, a tu poslasticu je nazivao „snegom od jagoda“.

01:00

Recept za svinjski paprikaš

(Espreso/stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.