paŽnja
OVAJ DORUČAK JE AJNŠTAJN JEO SVAKO JUTRO DECENIJAMA: Tvrdio je da od njega BOLJE PAMTI, drugo nije HTEO PROBATI
Valdov je istakao i da je Ajnštajn voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.
Poslednjih godina isplivala je istina o tome šta je nobelovac i „otac” teorije relativnosti Albert Ajnštajna voleo doručkovati.
U nastavku vam je otkrivamo.
Naime, Ajnštajn je doručkovao pržena jaja i svako jutro pio kafu bez kofeina.
Valdov je istakao i da je voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.
Omiljeni doručak poznatog fizičara bila su jaja, ali zaslađena medom, a evo kako se pripremaju:
Valdov je istakao i da je Ajnštajn voleo pečeno meso i da je obožavao pečurke.Ajnštajn je voleo da ih jede sa sveže pečenim pecivima. Pio je samo kafu bez kofeina i crni čaj. A ovaj strastveni pušač je voleo punč od celera.
Mrzeo je englesku kuhinju
Ajnštajn je posetio Englesku 1933. godine, ali nije bio impresioniran tamošnjom kuhinjom. Nazvao ju je „odvratnom“.
„Sve kuvaju u ovčijem loju“, žalio se kasnije.
Međutim, obožavao je jagode, a jeo bi ih uglavnom sa šlagom, a tu poslasticu je nazivao „snegom od jagoda“.
(Espreso/stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!