Palačinke, Foto: PRINTSCREEN/YT/ FRISCHE REZEPTE
ukusno
MALO KOJA DOMAĆICA ZNA DA SE OVAKO PRAVE NAJBOLJE POSNE PALAČINKE: Biće VAZDUŠASTIJE od ijednih drugih, oduvaće vas
U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.
Objavljeno:
Mekane, vazdušaste i najukusnije palačinke do sada, a posne!
Sastojci
brašno250 gr
voda500 ml
šećerprstohvat
soprstohvat
kvasac10 gr
Kako pripremiti
U mlaku vodu dodati kvasac i šećer,so, brašno i dobro promešati da nema grudvice pa ostavite da odstoji pola sata pa peći u teflonskom tiganju kao i klasične bez ulja.
(Espreso/recepti.zenablic)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!