Mešanje pasulja, Foto: Printscreen/Youtube/ Deda Miletova Kuhinja
nešto drugačije
DEDA MILE OTKRIO NAJBOLJI RECEPT ZA ČORBASTI PASULJ: Uz njegov TRIK svako ZRNO će se RASKUVATI, domaćice PIŠITE OVO
Deda Mile otkrio trik za kuvanje pasulja
Objavljeno:
Pasulj obavezno potopite u hladnu vodu veče pre pripreme ručka.
Sastojci:
300gr domaće dimljene kobasice
2 glavice crnog luka
2 čena belog luka
2 šargarepe
200ml mlevenog paradajza
500gr pasulja
So, Biber, lovorov list
Zaprška:
Ulje
Brašno
Začinska slatka paprika
Priprema: Pasulj koji se natapao u vodi tokom noći procedite i stavite u duboku šerpu. U šerpu odmah naseckajte kobasice, luk, dodajte paradajz, šargarepu, začine i beli luk. Nalijte vodom da ogrezne i kuvajte ga oko dva sata. Napravite zapršku, zapržite i uživajte!
Bonus video:
(Espreso/Stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!