![DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO I RAŠĆE KAO LUDO: Pekari otkrili svoje TAJNE](/data/images/2023/01/17/09/1317357_testo_ls.jpg)
sjajno
DODAJTE OVAJ SASTOJAK U TESTO I RAŠĆE KAO LUDO: Pekari otkrili svoje TAJNE
Prilikom spajanja vlažnih i suvih sastojaka dolazi do hemijske reakcije i testo odmah počinje da raste
Ovih nekoliko trikova koji će vam pomoći da vaša testa budu kao iz najboljih restorana i pekara. Ako budete sledili ove savete, više nikad vam se neće desiti da vam testo padne ili ne naraste lepo.
Pre nego što počnete da mesite testo, izvadite puter i jaja iz frižidera i držite ih neko vreme na sobnoj temperaturi.
![Slana štrudla, Testo](/data/images/2023/05/11/17/1371175_brasno_ff.jpg?ver=1691875452)
Ne preterujte sa količinom praška za pecivo ili kvasca, jer postoji mogućnost da testo naraste previše i pukne.
Testo stavljajte uvek u zagrejanu rernu, jer sva testa sa praškom za pecivo i kvascem to “traže”.
Prilikom spajanja vlažnih i suvih sastojaka dolazi do hemijske reakcije i testo odmah počinje da raste. Sačekajte 10 do 15 minuta od trenutka kada rerna dostigne željenu temperaturu i onda stavite testo u nju.
Ovih nekoliko trikova koji će vam pomoći da vaša testa budu kao iz najboljih restorana i pekara. Ako budete sledili ove savete, više nikad vam se neće desiti da vam testo padne ili ne naraste lepo.
Pre nego što počnete da mesite testo, izvadite puter i jaja iz frižidera i držite ih neko vreme na sobnoj temperaturi.
![Testo, Pogača](/data/images/2022/12/02/08/1297347_17_ff.jpg?ver=1691875507)
Ne preterujte sa količinom praška za pecivo ili kvasca, jer postoji mogućnost da testo naraste previše i pukne.
Testo stavljajte uvek u zagrejanu rernu, jer sva testa sa praškom za pecivo i kvascem to “traže”.
Prilikom spajanja vlažnih i suvih sastojaka dolazi do hemijske reakcije i testo odmah počinje da raste. Sačekajte 10 do 15 minuta od trenutka kada rerna dostigne željenu temperaturu i onda stavite testo u nju.
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!