SJAJNA STVAR
NAJBOLJI RECEPT ZA TORTU SA PIŠKOTAMA: Dodajte jedan sastojak i topiće vam se u ustima
Margarin, šećer i žumanca dobro umutite i u to dodajte otopljenu čokoladu
Sastojci
2 kutije piškota
5 jaja
250 g margarina
250 g šećera
250 g mlevenih oraha
250 g čokolade za kuvanje
1 kesica šlaga ili voćni sirup sa malo želatina
Način pripreme
Margarin, šećer i žumanca dobro umutite i u to dodajte otopljenu čokoladu. Posebno umutite belanca pa sjedinite sa ovom masom i na kraju dodajte i mlevene orahe. Piškote umačite u mlako mleka i ređajte po dnu i rubovima posude koju ste prethodno obložili folijom.
Sada sipajte deo fila, preko poređajte red piškota, a odozgo ostatak fila. Torta treba da prenoći u frižideru, a onda je izručite na tacnu.
Odozgo je možete ukrasiti šlagom ili voćnim sirupom, voćem i nastruganom čokoladom.
Vreme pripreme: 45 minuta
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!