![DOMAĆICE SE UTRKUJU ZA OVAJ RECEPT KOJI JE STAR VIŠE OD 50: GODINA: Mršava musaka BEZ MESA je pravi HIT ovog leta](/data/images/2022/08/04/16/1230461_musaka_ls.jpg)
RECEPT
DOMAĆICE SE UTRKUJU ZA OVAJ RECEPT KOJI JE STAR VIŠE OD 50: GODINA: Mršava musaka BEZ MESA je pravi HIT ovog leta
Preliti preliv preko krompira i zapeći ga na 200 stepeni oko pola sata
Ako nemate vremena za klasičnu musaku, probajte da napravite varijantu bez mesa koja će vas oduševiti.
SASTOJCI :
500 gr krompira, 200 ml mleka, 3 jajeta 1 kašika brašna, 2~3 glavice crnog luka, ulje za prženje, so po ukusu, biber, origano, aleva paprika po želji
![Musaka](/data/images/2023/07/17/14/1404147_screenshot-10_ff.jpg?ver=1690530681)
Priprema:
Krompir skuvati u ljusci. Kada se ohladi oljuštiti ga i iseći na kriške. Luk sitno iseckati i propržiti dok ne omekša. Luk i ullje staviti na dno, pa staviti jedan red krompira. Ponovo staviti luk, pa krompir. Umutiti jaja i mleko i umešati kašiku brašna, posoliti po ukusu. Dodati začine po želji. Preliti preko krompira i zapeći ga na 200 stepeni oko pola sata.
(Espreso/Trpeza)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!