prijatno
OVAKO SE PRAVE NAJMEKŠE KNEDLE ZA SUPU: Ključni je 1 NEOČEKIVAN sastojak, SRPKINJE ga stavljaju samo u PROJU
Uz ovaj trik imaćete najmekše knedle za supu
Srbi ne vole ništa više od domaće supice sa knedlama! Naučite da pravite meke knedle koje se ne rapadaju!
Sastojci:
50 g kukuruznog brašna 40 g griza 100 ml jogurta 1/4 kašičice soli prstohvat šećera 1 kašičica seckanog peršuna 1 jaje 1 kašika maslinovog ulja
Priprema:
Odvojite žumanca i belanca, pa žumance umutite sa šećerom. U belanca dodajte prstohvat soli i umutite u čvrst sneg. Pomešajte žumanca i belanca i lagano sjedinite, pa dodajte jogurt, kukuruzno brašno, seckani peršun i maslinovo ulje. Lagano sjedinite sve sastojke, pa pomoću dve kašičice oblikujte knedle. Sipajte u supu i kuvajte.
Bonus video: KAKO SE OPORAVITI OD KOVIDA: Jedna stvar u oporavku je POSEBNO važna
(Espreso/Krstarica)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!