topi se
BAKA OTKRILA SASTOJAK KOJI DAJE MEKOĆU GIBANICI: Od sada ćete samo OVAJ RECEPT koristiti, NEMA UKUSNIJE
Baka je otkrila da morate da je prelijete sa jednom smesom i biće sočna
Baka je podelila svoj recept za gibanicu koji morate da isprobate.
Toliko je dobra da će vam voda krenuti niz usta kada pročitate kako se sprema.
Baka je otkrila da morate da je prelijete sa jednom smesom i biće sočna.
Potrebno je:
500 gr gotovih kora
200 gr sira
250 ml mleka ili jogurta
malo ulja
1/2 praška za pecivo
Priprema:
Koru raširiti na sto pa je premazati uljem, dodati drugu koru i nju premazati uljem.
Skupljati je po širini među prstima praveći harmoniku. Ređati u podmazan pleh.
Sir izdrobiti, pa dodati malo ulja, prašak za pecivo jaja i mleko i sve izjednačiti.Preliti između presafijenih dela kora i ostatak odozgo.
Bonus video:
(Espreso)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!