TOPI SE
OVA SLANA TORTA SE SPREMA ZA 30 MUNUTA, A RASHLADIĆE VAS PO VRUĆINAMA: Kombinacija sastojaka obara SA NOGU (RECEPT)
Tako će vam jedna slana torta dobro doći, a sprema se za pola sata
Po vrućinama svima prija da jedu što laganiju hranu.
Tako će vam jedna slana torta dobro doći, a sprema se za pola sata.
Neće vam biti dovoljna jedna kada vidite koliko je sočna i ukusna.
Potrebno je:
18 kriški tost hleba
200 g krem sira
200 g kisele pavlake
200 g majoneza
I fil:
100 g šunke
1 kašika kečapa
II fil:
2 kuvana jajeta
III fil:
100 g kačkavalja
Dekoracija:
peršun
žumance
Način pripreme:
U činiju stavimo kram sir, majonez i pavlaku. Mešamo dok se sve lepo je sjedini. Podelimo na tri dela.
U prvi fil dodamo šunku koju smo iseckali na kockice i kečap. U drugi fil dodajemo narednana kuvanaja jaja i oceđene narendane kisele krastavčiće. U treći fil dodajemo naredan kačkavalj.
Skinemo koricu sa tost hleba i ređamo u pleh 6 kriški kako bi smo formilari prvu koru. Preko tost hleba stavimo prvi fil.
Zatim poređamo tost hleb i formiramo drugu koru. Preko stavimo drugi fil.
Pređamo tost hleb i formiramo treću koru. Preko stavimo treći fil. Slanu tortu dekorišemo peršunom i narendanim žumancetom.
Ostavimo par sati u fružideru da se slana tosta dobro ohladi, a potom je isecite na kocke i poslužite.
Bonus video:
(Espreso/Stil)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!