recept
PUNJENE PRŽENICE KOJIMA NIKO NE MOŽE DA ODOLI: Pravi podorični doručak koji će NESTATI SA STOLA brzinom svetlosti
Oduševićete se
Prženice ste do sada sigurno mnogo puta jeli, a da li ste ih probali punjene? Napravite ih za doručak ili večeru i oduševićete se!
Sastojci:
stari hleb 12 parčadi
kačkavalj 6 listova
šunka 6 listova
jaja 4
mleko 50 ml
so 1/2 kašičice
Kako pripremiti:
Između dva parčeta hleba stavite list šunke i kačkavalja.
Umutite jaja sa solju, pa dodajte mleko i sjedinite. Zagrejte ulje.
U pripremljenu smesu umočite prvo jednu, pa drugu stranu hleba i spustite u vruće ulje.
Pecite jednu stranu dok ne porumeni, pa kada okrenete pritisnite viljškom da se kriške dobro zalepe.
Gotove prženice izvadite na ubrus da upiju višak masniće, pa poslužite tople.
(Espreso/BlicŽena)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!