Prijatno!
STARINSKA PUNJENA PAPRIKA SA JEDNOM NOVOM CAKOM: Topi se u ustima, a UKUS još BOLJI, ručak za SVA VREMENA (RECEPT)
Ovom ručku oduševiće se svi, od 3 do 103
Sa ovim ručkom nikada nećete pogrešiti, a još kada ih zapečete...
Potrebno je:
- paprike babure
- 400 g mlevenog mesa
- 1 glavica crnog luka
- 2-4 čena belog luka
- 1 veći paradajz sveži
- 50 g pirinča obarenog
- 1 jaje
- crvena mlevena paprika
- 1 rendana šargarepa
- ml. biber, so, ulje
- 1 kašika brašna
- 200 ml kuvanog paradajza
Priprema:
Na ulju propržiti seckan crni luk i rendanu šargarepu. Dodati seckan beli luk. Ubaciti obaren pirinač, mlevenu papriku, posoliti i pobiberiti, ubaciti jaje i sve izjednačiti.
Skloniti sa šporeta i ubaciti to u mleveno meso i rukama izjednačiti ili varjačom i puniti paprike. Zatvarati kriškama paradajza.
Redjati u podmazan pleh. U 200 ml vode dodati paradajz i kašiku brašna i sipati u pleh sa paprikom. Pouljiti i peći sat vremena na 200 stepeni.
Bonus video:
(Espreso/Stvar ukusa)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!