Kiselina, Foto: Nenine kuhinjske carolije
SJAJNO
OVA "KISELINA" JE RASHLAĐIVALA LJUDE U JUGOSLAVIJI: U vodu i sirće dodajte OVO POVRĆE, biće vam sve potaman (FOTO)
Morate je probati
Objavljeno:
Ovo je salata koja se dosta jede na jugu Srbije, na selu, jer je okrepljujuća i osvežavajuća. "Nastala" je u Jugoslaviji kada su je naši stari pravili kako bi se rashladili tokom leta.
Potrebni sastojci:
krastavacbeli luksosirćehladna vodaljuta fafarona (ko voli ljuto)
Postupak pripreme:
U oljuštene i na sitne kockice iseckane krastavce dodati so, sirće, beli luk i hladnu vodu. Sve dobro promešati i do služenja ostaviti u frižider da odstoji.
Za ovu osvežavajuću salatu količina sastojaka je odokativna i pravi se po ukusu.
(Espreso/Nenine luhinjske čarolije)
Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!