SIPAJTE OVAJ NAPITAK U SMESU ZA POHOVANJE I UVEK ĆE BITI HRSKAVA: Tako je spremaju u NAJBOLJIM RESTORANIMA
Pohovano meso, Foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

recept

SIPAJTE OVAJ NAPITAK U SMESU ZA POHOVANJE I UVEK ĆE BITI HRSKAVA: Tako je spremaju u NAJBOLJIM RESTORANIMA

Meso će iznutra ostati sočno, a korica će biti hrskava

Objavljeno:

Pohovano meso voli većina ljudi, jer je specifičnog ukusa. Međutim, nekada se zbog brašna i prezli napravi veliki nered, a i smesa za pohovanje ne ispadne uvek onako kako ste želeli.

Smesu za pohovanje treba da bude takva da meso ostane unutra sočno, a da korica bude hrskava.

Pohovani krompirići, Pohovano meso
foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Zato sa vama delimo jedan recept za savršenu smesu za pohovanje.

Sastojci:

3 jaja

5 kašika brašna

1 kašika prezli

1/2 kašičice soli

200 ml piva

Pohovani krompirići, Pohovano meso
foto: Printscreen/youtube/Jelajelena Petrovic

Priprema:

Jaja umutite, pa u njih dodajte brašno, so, prezle i pivo.

Meso uvaljajte u ovu smesu, pa ga pecite na regularan način.

Majke i snajke:

00:50

Majke i Snajke

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.